Club Ciclista Planenc

Plana web oficial

Brevet Superrandonné Prepirineu

A les 18:00 hores del divendres 20 de setembre de 2013,des de Manresa sortim el Francisco Santiago de la Penya Ciclista Barberà i el Jordi Valls del Club Ciclista Planenc per realitzar els 600 km amb més de 10.000 metres de desnivell acumulat positiu.

A un ritme tranquil, ja que la prova és molt exigent, sortim des de la Font de Neptú, acompanyats d'en Francesc Porta , President de la Catalana de Randonneurs, el qual ens va fer una foto i ens va desitjar una bona ruta.

Sortim a les 18:00 hores per la C-55 direcció a Solsona. A l'interior agafem la LV-4241 cap al Coll de la Marina(1013) i Hostal Cap del Pla, primer control fotogràfic. Ara són les 21:00 Continuem per la mateixa carretera cap el coll de Josa(1430) per arribar a Sant Llorenç de Morunys. Desprès de sopar, ara són les 22:30 hores pugem cap a la Coma i la Pedra per coronar el Coll del Port(1658) i passar per Tuixent, Josa del Camí i Coll de Josa(1620) carretera que ens portarà a Gósol pel Coll de la Trapa(1321) fins a Saldes. Ara toca baixar cap a Guardiola de Bergadà, la Pobla de Lillet on agafarem un camí rural cap a Sant Jaume de Frontanyà pel Coll de la Batallola (1175) amb rampes del 18%.

Sortim de Sant Jaume i baixem cap al Coll de Borredà(948). Anem per la C-26 direcció Ripoll. Desprès de la foto encarem la pujada cap a la Molina per la Collada de Toses( 1800 )passant per Campdevànol, Ribes de Freser i Planoles.

Ja hem arribat ara són les 9:00 i la temperatura que tota la nit s'ha mantingut pels voltants dels 10 graus ara es de 5. Ha anat bé per pujar però ara toca baixar cap a Puigcerdà i la Seu d'Urgell i toca abrigar-se.

Al voltant de les 12:00 arribem a la Seu . Ens preparem i desprès de menjar-nos un bon plat de pasta encarem el Port mes llarg i més dur el port del Canto. A la 13:00 hores amb rampes des del peu i final del port del 14 al 18 % sostingudes en quan a km. Només uns km a la meitat del port on suavitza una mica del 5 al 9% per tornar a enfilar-se els últims km. Per fi hem coronat , són les 15:00 hores i baixem cap a Sort i la Pobla de Segur. Tot i ser les 17 hores fem un entrepà per encarar la pujada al coll de la Faidella i Boixols. A les 20:00 hores el sol ja s'ha post i la temperatura comença a baixar per tant tocar abrigar-nos.A les 21:00 arribem al control del Coll de Nargó on sopem i ens tapem per encarar la nit.

Agafem direcció a Peramola , L'Alt de Polig i Polig. Son les 0.30 i encarem la baixada cap a Ponts. D’aquí sortim en direcció a Cervera on la son ens està començant a fer la guitza. “La dama del Sueño”, així es com l'anomenem a mi ja fa estona que em ronda i al Francisco ja se li ha presentat. Prop de Cervera parem en una marquesina dels busos i fem una becaina de 15 minuts que al final es converteix en 45. A les Oluges foto de rigor i sortim cap a Calaf per Sant Ramon. A l'Alt de Can Pallarés agafem un camí rural que ens portarà a Castelltallat. Ara podem observar tot el Bages des d'una altra vessant que no estàvem avesats. Una vista preciosa amb la boira enganxada a la vall , realment bonic.

Ara toca baixar la temperatura es de 12 graus però amb la humitat i la velocitat la sensació es de molt de fred. Arribem a Manresa i just on hem començat trobem al Francesc Porta fent la sortida Al Jaime Ortiz del C C Bici Baix i el José Carlos Monterrubió del C C Biela a punt per sortir. Els hi desitgem sort i marxem cap al centre de Manresa on fem l'ultima foto. Han estat 612 km amb 10.200 metres de desnivell positiu acumulat en 38 hores 20 minuts. Ha estat una Brevet exigent però molt bonica pel que fa als paisatges.

Brevets 2017


18/02/17

Brevet de 200km. Sortida a les 7.00h.

 

25/03/17

Brevet de 300km. Sortida a les 6.00h
 

 

03/06/17

Brevet de 200km. Sortida a les 6.00h
 

 

Més informació


Randonneurs Catalunya

Entitat dedicada a la promoció, control, organització i administració dels Brevets de Randonneur Mondiaux de velocitat lliure.
Llegeix més...

 

Randonneurs.es

El seu principal objectiu es promoure el ciclisme randonneur a Espanya, així com oferir informació històrica i actual del món randonneur.
Llegeix més...

 

Indústries JLL

Venda de bicicletes i components. Reparació de quadres de bicicleta d'alumini, acer o titani.