Club Ciclista Planenc

Plana web oficial

Brevet de 300km 20/04/13

Pots consultar aquí els resultats de la Brevet

Un total de 51  ciclistes d’arreu de Catalunya inscrits, 47 dels quals han près la sortida en  la segona Brevet de 300 Km organitzada pel Club Ciclista Planenc representant a les Comarques Tarragonines  de l’organització de Brevets.

En un recorregut de 300 km per les comarques de l’Alt Camp, Tarragonès, Baix Camp Ribera d’Ebre, Priorat, les Garrigues, l’ Urgell, La Conca de Barberà i l’Anoia per tornar a l’Alt camp. El recorregut segons els participants ha estat molt bonic, a més de força dur. El vent ha bufat fort entre Reus i Tivissa, després ja més arrecerats per les muntanyes no s’ha deixat sentir tant. Al control de la Secuita hi hem arribar tots junts i fins a Reus hem anat en grup. Sortint de Reus ja s’han anat formant diferents grupets.

A Pratdip hem segellat i alguns han parat per esmorzar, la resta, després de menjar alguna barreta o entrepanets que ja portaven al damunt han enfilat el coll de Fatxes per arribar a Tivissa, els Guiamets el Masroig i el Molar, següent punt de control.

Sortint del Molar forta pujada cap a la Figuera per després baixar cap a la Bisbal de Falset i Margalef. Ara toca puja de nou cap a la Pobla de Cérvoles. Aquí la majoria de ciclistes ha aprofitat per dinar i així continuar els 130 km que encara quedaven per endavant. A la tarda, el vent que al matí ens bufava de cara, ara el teníem d’esquena, això ha fet que en arribar a Vinaixa, Tarrés, l’Espluga Calba i Sant Martí de Malda, tot i la duresa, fos més suau. A partir de Sant Martí i fins a Santa Coloma, i sobretot la pujada que hi ha per arribar a la Llacuna, les cames ja començaven a notar el cansament. Quan hem agafat el camí Rural de Pontons coincidint que ja fosquejava ens hem hagut de tapar, posar-nos els reflectants i començar a encendre els llums. A les 21:50 hores arribàvem al destí acompanyats d’un nombrós grup, que a la baixada del coll de la Torreta i fins a Santes Creus ens hem anat trobant.

Tot i que els més matiners han arribat a les 18:50 la majoria ho han fet entre les 21 hores i les 22 hores.

Cal dir que han sortit 47 dels 51 inscrits que dos no han acabat la prova, un perquè es va trobar malament a Santa Coloma de Queralt i l’altre al quedar-se sol ha decidit anar directe al control. Cal dir que, després de parlar amb el noi que va abandonar, ara es trobava bé i que només havia estat un ensurt.

Bé ara ja només queda la de 400 km el proper 25 de maig, esperem que sigui tant nombrosa i representativa del nostre país com ho ha estat aquesta.

Des d’aquí volem agrair a tots els que hi han participat. Agrair les mostres de suport en quan a l’itinerari, els ha agradat molt (tot i la seva duresa), això fa que ens ajudi a millorar de cara a altres brevets.

 

Club Ciclista Planenc

Brevets 2017


18/02/17

Brevet de 200km. Sortida a les 7.00h.

 

25/03/17

Brevet de 300km. Sortida a les 6.00h
 

 

03/06/17

Brevet de 200km. Sortida a les 6.00h
 

 

Més informació


Randonneurs Catalunya

Entitat dedicada a la promoció, control, organització i administració dels Brevets de Randonneur Mondiaux de velocitat lliure.
Llegeix més...

 

Randonneurs.es

El seu principal objectiu es promoure el ciclisme randonneur a Espanya, així com oferir informació històrica i actual del món randonneur.
Llegeix més...

 

Indústries JLL

Venda de bicicletes i components. Reparació de quadres de bicicleta d'alumini, acer o titani.