Club Ciclista Planenc

Plana web oficial

Brevet de 200km 16/03/13

Pots consultar aquí els resultats de la Brevet

Un total de 66 ciclistes d’arreu de Catalunya més dos vinguts del País Basc van sortir en la segona Brevet de 200 Km organitzada pel Club Ciclista Planenc, representant, a les comarques tarragonines,  l’organització de Brevets.

En un recorregut de 200 km força pla al començament, una mica més dur a la part final, amb rampes del 19 al 23 %, per la zona de Picamoixons a Fontscaldes, camí rural conegut, per la gent de la zona, com a “Copa del Món”El camí s’agafa des de Picamoixons pujant per on anys endarrere es feia el popular Pessebre Vivent. Amb aigua i terra  i les famoses rampes del 19 al 23% va fer les delícies dels més atrevits, així com el renecs dels que anaven més justos, ja que amb 180 km a les cames aquestes rampes no són la millor medicina per combatre l’esforç efectuat durant tot el recorregut.

Els primers ha arribat del Club Ciclista Planenc ho van acabar amb 7:04 hores mentre que la majoria van arribar passades les 15:00 hores  i els que s’ho van prendre amb més calma passades les 18:00 hores, això si després de cruspir-se un bon dinar a la zona de Bonastre.

Els que no van acabar no van ser per la duresa del camí sinó perquè tenien altres obligacions hi havien d’arribar aviat a casa.

Bé, a tots els que vareu participar, us donem l’enhorabona i us emplacem a apuntar-vos a la de 300 Km el proper 20 d’abril.

Fins aleshores.

Per veure més fotografies de la Brevet, clica aquí

Brevets 2017


18/02/17

Brevet de 200km. Sortida a les 7.00h.

 

25/03/17

Brevet de 300km. Sortida a les 6.00h
 

 

03/06/17

Brevet de 200km. Sortida a les 6.00h
 

 

Més informació


Randonneurs Catalunya

Entitat dedicada a la promoció, control, organització i administració dels Brevets de Randonneur Mondiaux de velocitat lliure.
Llegeix més...

 

Randonneurs.es

El seu principal objectiu es promoure el ciclisme randonneur a Espanya, així com oferir informació històrica i actual del món randonneur.
Llegeix més...

 

Indústries JLL

Venda de bicicletes i components. Reparació de quadres de bicicleta d'alumini, acer o titani.