Club Ciclista Planenc

Plana web oficial

Cròniques

Crònica de la Fletxa Velocio

Podeu llegir la història de la Fletxa Velocio a Saumane-de-Vaucluse al nostre article [+]

Totes les fotos a la galeria d'imatges [+]

El Francisco Santiago del P C Barberà, el Santy Leon del Baix Llobregat Pla i Baixada, el Miquel Romagosa del P C Cubelles, el Jaume de P C Tàrrega i el Jordi Valls del C C Planenc, ens desplacem des de les respectives poblacions fins a Manresa lloc de concentració per sortir tots junts cap a Montlluís.

Sortim de Montlluís en direcció a Formiguères, només sortir comencem a pujar un petit coll, sense nom, a 1700 metres de desnivell per damunt del mar, més o menys com a Tarragona que a cap port hi posem nom. A partir d’aquí comença la baixada des de 1700 fins a 400 metres amb poc més de 60 km, per un congost molt bonic. Tal i com anem baixant, la sensació de fred es va accentuant amb la velocitat. El que és més curiós és que amb 5 graus de temperatura trobem molts mosquits, cosa que ens sembla insòlita, i que permet que el Jaume tingui proteïnes per a tot el dia.

Llegiu-ne més...

"Tot Proper de Velocio", Història de la Fletxa Velocio

Amb el títol de “Tot proper de Velocio” trobem a la revista Cyclotourisme del febrer 2014, una descripció d’aquest poblet de Provença i de la Festa de Pâques en Provence, on celebra entre les més de 200 organitzacions cicloturistes, la concentració de la Fleche Velocio 2014.

També pots llegir la crònica del Club Ciclista Planenc: "Nosaltres fem la nostra pròpia història...18/04/2014"

Això es troba a algunes pedalades de Pernes-les-Fontaines, vila natal de Paul de Vivie anomenat Velocio, on el cicloturistes es retrobaran aquest diumenge pasqual. Bell símbol per perpetuar la tradició.

La vila de Soumane, a la qual s’hi adjunta la partícula “de Vaucluse” per distingir-la del seu homònim cévenol, nomes compta amb 760 habitants. Està ben plantat a l’extremitat d’una vasta planura calcaria sembrada de comes i coberta per la garriga que s’anomena els monts de Vaucluse. Ha estat molt de temps oblidat , abandonat per els seus habitants que han baixat a la cerca de treball a les conserveres de L’isle-sur-la-Sorgue tot proper a les papereries de Fontaine-de-Vaucluse. Això passava en els anys 1950 que cases tancades, murs amenaçant ruïna i carrerons pedregosos.

Llegiu-ne més...

Volta a Catalunya Randonneur 909 Km

Sortim a les 15:00 hores del 31 d’octubre de 2013 des del punt de partida habitual de les Brevets al del C C Planenc al costat de la Piscina. Només sortir ja tenim els primers dubtes. Fa una temperatura molt agradable 22 graus , però tots sabem que quan el sol es pongui la temperatura baixarà en picat.

Agafem l’Avinguda Gaudí fins a la rotonda per encarar la C-37 que ens portarà a Manresa . Passat l’alt de Maians, tot just començar la baixada, primer ensurt de la Volta, al Francisco li han sortit dues cries de porc senglar que de poc no el fan caure de la bici. Arribem a les 18:00 hores. Després de segellar ens posem els reflectants i engeguem els llums , s’ha fet de nit.

Llegiu-ne més...

Brevet Superrandonné Prepirineu

A les 18:00 hores del divendres 20 de setembre de 2013,des de Manresa sortim el Francisco Santiago de la Penya Ciclista Barberà i el Jordi Valls del Club Ciclista Planenc per realitzar els 600 km amb més de 10.000 metres de desnivell acumulat positiu.

A un ritme tranquil, ja que la prova és molt exigent, sortim des de la Font de Neptú, acompanyats d'en Francesc Porta , President de la Catalana de Randonneurs, el qual ens va fer una foto i ens va desitjar una bona ruta.

Llegiu-ne més...

Fotos de la prova London-Edimburgh-London

A continuació podeu trobar un recull de fotografies de la prova London - Edimburgh-London (LEL).

Llegiu-ne més...

London-Edimburgh-London 2013

Dia 28 de juliol de 2013

Sortim el Francesc Garcia del CC Sant Celoni, el Jordi Sunyer del P C Bonavista de Manresa , tres de la Comunitat de Madrid i el Jordi Valls del Club Ciclista Planenc, a les 8:30 en direcció a St Ives, primer control, només sortir ja es fan grupets, nosaltres ens col·loquem en una bona posició per arribar al control. Avituallament ràpid i sortim cap el següent a 181 km, a qui ja ens avituallem més tranquil·lament , ara encara es roda molt ràpid, la mitjana segueix pujant 27 per hora i el vent el tenim d’esquena.

Llegiu-ne més...

Brevets 2017


18/02/17

Brevet de 200km. Sortida a les 7.00h.

 

25/03/17

Brevet de 300km. Sortida a les 6.00h
 

 

03/06/17

Brevet de 200km. Sortida a les 6.00h
 

 

Més informació


Randonneurs Catalunya

Entitat dedicada a la promoció, control, organització i administració dels Brevets de Randonneur Mondiaux de velocitat lliure.
Llegeix més...

 

Randonneurs.es

El seu principal objectiu es promoure el ciclisme randonneur a Espanya, així com oferir informació històrica i actual del món randonneur.
Llegeix més...

 

Indústries JLL

Venda de bicicletes i components. Reparació de quadres de bicicleta d'alumini, acer o titani.